Bestilling af Flextur over nettet


Du kan nu oprette dig som bruger af Flextur Online bestilling.

Du opretter dig enten på bestillingssitet: movia.flextrafik.dk
og vælger Opret kunde

Eller klik her

for at komme til bestillingssitet.

NB: Der kan ikke bestilles kørsel til d. 24.,25.,26. og 31. december, samt 1. januar i selvbetjeningsportalen. Kontakt venligst dit trafikselskab for yderligere information. 

Du skal benytte Nem Id ved oprettelsen.

NB
: Personer under 18 år kan ikke benytte Nem Id og kan derfor ikke oprette sig som bruger. Bestilling af kørsel skal derfor ske telefonisk og der ydes ingen rabat.

Nem Id skal kun benyttes ved oprettelsen.

  • Du skal indtaste din e-mailadresse, så du kan modtage en tilmeldingsmail med dit Kundenummer. Hvis du ikke modtager en mail med Kundenummer, skal du kontakte Flextrafik administration på telefon: 70 26 27 27 og tast 3 for at få oplyst dit Kundenummer. Der er åbent alle hverdage mellem klokken 08:30 og 14:00.NB: Man får 10% i rabat, når man bestiller kørsel via Internettet


Til alle nuværende brugere af Online bestilling.

Der er nu taget et nyt bestillingssite med mulighed for ændring af kundeoplysninger i brug. Alle ændringer i kundeoplysninger foretages på selve bestillingssitet.

 

 Generel information.

Designet af bestillingssiderne (herunder tilmelding af dankort) ser anderledes ud end de sider, du er på nu. Dette skyldes, at det IT-system, der planlægger og koordinerer bl.a. din Flextur, benyttes af flere forskellige trafikselskaber i Danmark og dagligt administreres af FlexDanmark.

Det er en god idé at læse vores bestillingsmanual, inden du bestiller din tur. Her kan du læse, hvad du skal gøre og være opmærksom på, når du bestiller en tur. Hvis du f.eks. skal køre til eller fra indkøbscenter, bank, togstation, biograf mv., er det en god idé at gøre brug af vores omfattende adresseregister, hvis du er i tvivl om den præcise adresse.

Hvis du skal have et barn med, der har behov for at sidde i barnestol, skal du selv medbringe stolen. I den forbindelse skal du i din bestilling vælge hjælpemidlet ”Egen barnestol”, så chaufføren ved, at han skal hjælpe dig med at montere den i vognen. ISO-fix barnestole kan ikke benyttes.

Læs mere om Flextur her.