Mit Movia

Login
Husk mig
Log ind

Billetter og klippekort

Enkeltbilletter

Man kan købe enkeltbilletter i busser, på stationer og i nogle tog. Grundbilletten er til 2 zoner, men du kan købe enkeltbilletter op til ni zoner (alle zoner).

En 2-zoners billet gælder i den zone, hvor den er udstedt, og i alle zoner, der støder op til den. Det gælder også zoner, hvor kun spidserne støder sammen.

Klippekort

Voksne kan købe klippekort til 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og alle zoner. Ved hjælp af flere klippekort kan man klippe sig til det antal zoner, man har brug for. For eksempel giver et klip på et 2-zoners kort og et klip på et 4-zoners kort ret til at køre i 6 zoner i halvanden time.

Køb dit klippekort online på Movia's webshop

Du kan købe dit klippekort på Movia's webshop. Klik på linket for at gå til webshoppen.
Movia Webshop - Klippekort til hovedstadsområdet.

Salg af klippekort stopper

NB: den 12. oktober 2014 er sidste dag det er muligt at købe papklippekort i Hovedstadsområdet. Læs mere her

Zone Ekstra

Zone ekstra er et særligt klippekort i takstområde H til dig, der er med i Abonnementsservice eller har et Erhvervskort. Kortet koster 160 kr. for 10 klip.
Med et klip kan du rejse i alle zoner med tog, bus og metro i hele hovedstadsområdet. Det gælder mandag-lørdag efter kl. 18 og hele søndagen (inkl. helligdage).

Tilkøbsbillet

Hvis du for eksempel har et 10-tursklippekort eller en enkeltbillet til to zoner, men skal rejse igennem 5 zoner, er det muligt at købe en tilkøbsbillet til 3 zoner. Tilkøbsbilletten skal købes, inden grundbilletten udløber, og i det område, hvor grundbilletten er gyldig.

Gyldighed og brug

Billetten eller det stemplede klippekort kan bruges til et ubegrænset antal rejser inden for den tid og de zoner, den er gyldig i. Flere klip på en gang udvider gyldigheden i max. to timer. Den sidste påstigning skal ske, inden billetten udløber og inden det tidspunkt, bussen eller toget skal køre ifølge køreplanen.

Gyldighed for billetter
Antal zoner Gyldighed
2 1 time
3 1 time og 15 minutter
4 1 time og 30 minutter
5 1 time og 45 minutter
6 2 timer
7 2 timer og 15 minutter
8 2 timer og 30 minutter
9 (alle zoner) 2 timer og 45 minutter

Gyldighed for klippekort
Antal zoner Gyldighed
2-3 1 time
4-6 1 time og 30 minutter
7-Alle 2 timer


Du skal opbevare billetten under hele rejsen og vise den, hvis kontrolløren kommer gennem bussen eller toget.


Refusion

Du finder information om refusion af klippekort her.

 

Salgs- og betalingsforhold

Chaufføren skal i alle busser kunne give tilbage på nærmeste 100 kroner. Chaufføren har ikke pligt til at modtage udenlandsk valuta.