Mit Movia

Login
Husk mig
Log ind

Rejsekort

Du kan bruge rejsekort i alle busser, tog og metro overalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. I resten af landet kan du bruge rejsekort i alle DSBs og Arrivas tog samt lokalbaner (dog ikke Odder- og Lemvigbanen). I Midtjylland kan du bruge rejsekort i udvalgte buslinjer, Og i Syd og Sønderjylland kan du bruge rejsekort i alle Sydtrafiks busser..

Du kan læse mere om rejsekort på www.rejsekort.dk, eller du kan kontakte Rejsekort Kundecenter på tlf. 70 11 33 33 alle dage mellem kl. 7-22. Spærring af rejsekort kan foregå 24 timer i døgnet på samme telefonnummer.

Få op til 20 % rabat

Du får op til 20 % rabat på dine rejser, hvis du rejser på hverdage mellem kl. 11-13 og kl. 18-07 samt i weekenderne og på alle helligdage. Rabatten gælder for alle typer rejsekort.
Læs mere om hvor og hvor meget rabat du får her.

Aktionsliste for Rejsekort

Trafikselskaberne i Danmark og Rejsekort A/S har etableret en aktionsliste, der giver en status på igangværende aktiviteter. Den giver overblik over de valg, der er truffet, om brugen af rejsekort med særlig fokus på de områder, der berører kunderne og generelt har været fremme i den offentlige debat.
Se aktionslisten her

Hvem står bag rejsekort?

Trafikselskaber over hele landet er gået sammen om at introducere rejsekort. Bag udviklingen står Trafikselskabet Movia, DSB, DSB S-tog, Arriva, Nordjyllands Trafikselskab, Metroselskabet, Sydtrafik og Midttrafik.