Mit Movia

Login
Husk mig
Log ind

Om rejsekort

Sådan får du refunderet din forudbetaling eller prisen på en billet i forbindelse med problemerne med rejsekortsystemet den 14. februar 2014.

Alle kunder som har haft et manglende check ud fredag den 14 februar, vil blive kontaktet og få refunderet forudbetalingen på 50 kr. fratrukket den billigste rejse i dette takstområde. Refusionen vil foregå via nem konto. Udbetalingen vil foregå hurtigst muligt i løbet af de kommende uger.

Hvis du rejste på et rejsekort anonymt, bedes du henvende dig til Kundecentret.

Alle kunder som har købt en anden billettype i forbindelse med manglende mulighed for check ind, vil få refunderet forskellen mellem billettens pris og rejsekortprisen. Disse kunder, skal henvende sig via kontaktformularen på  http://www.rejsekort.dk/kundeservice/kontaktformular.aspx . Vælg Refusion af billet 14.2.2014 og udfyld felterne. Bemærk rejsekortnummer skal oplyses.

Om rejsekort

Du kan bruge rejsekort i alle busser, tog og metro overalt på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. I resten af landet kan du bruge rejsekort i alle DSBs og Arrivas tog samt lokalbaner (dog ikke Odder- og Lemvigbanen). I Midt- og Sønderjylland kan du bruge rejsekort i udvalgte buslinjer.

Du kan læse mere om rejsekort på www.rejsekort.dk, eller du kan kontakte Rejsekort Kundecenter på tlf. 70 11 33 33 alle dage mellem kl. 7-22. Spærring af rejsekort kan foregå 24 timer i døgnet på samme telefonnummer.
 

Få et rejsekort personligt til 0 kr.

Nu kan du bestille et rejsekort for 0 kr. – hvis du vælger et rejsekort personligt. Du kan bestille kortet her.


Få op til 20 % rabat

Du får op til 20 % rabat på dine rejser, hvis du rejser på hverdage mellem kl. 11-13 og kl. 18-07 samt i weekenderne og på alle helligdage. Rabatten gælder for alle typer rejsekort.
Læs mere om hvor og hvor meget rabat du får her.


Aktionsliste for Rejsekort

Trafikselskaberne i Danmark og Rejsekort A/S har etableret en aktionsliste, der giver en status på igangværende aktiviteter. Den giver overblik over de valg, der er truffet, om brugen af rejsekort med særlig fokus på de områder, der berører kunderne og generelt har været fremme i den offentlige debat.
Se aktionslisten her


Trafikforliget af 12. juni 2012

Trafikforliget af 12. juni 2012 indebærer bl.a., at staten i to år giver tilskud til køb af rejsekort. Derfor kan du bestille et rejsekort personligt for 0 kr. og få rabat på dine rejser uden for myldretiden.
Læs hele trafikforliget


Hvem står bag rejsekort?

Trafikselskaber over hele landet er gået sammen om at introducere rejsekort. Bag udviklingen står Trafikselskabet Movia, DSB, DSB S-tog, Arriva, Nordjyllands Trafikselskab, Metroselskabet, Sydtrafik og Midttrafik.