Driftssituation Corona

Status den 09. juli 2020.

På denne side finder du den seneste nyt fra Movia om, hvilke retningslinjer der gælder for dig som kunde i flextrafikken under den aktuelle coronavirusepidemi i Danmark

  • OBS! Alle kunder UDEN symptomer på at være smittet med coronavirus kan køre med flextrafik som normalt.

Udviser du symptomer på at være smittet med coronavirus eller er du under mistanke for at være smittet, må du IKKE bestille en tur med flextrafik eller køre en allerede bestilt tur.

Du er velkommen til at bestille og køre ture igen, når du er rask og har været symptomfri i 48 timer.

Hvis du har mistanke om at være smittet, henviser vi dig til at tage kontakt til egen læge eller sundhedsvæsenet i den region du er bosiddende i: 

Det er regionerne der vurderer, hvorvidt du har mulighed for at få tilbudt transport til sygehuset, eksempelvis med henblik på at blive testet for, hvorvidt du er smittet med coronavirus (COVID-19 test).

 

OBS: Ingen passagerer på forsædet ved siden af chaufføren.

OBS: Som følge af den nuværende situation er det kun tilladt at bestille kørsel til maks. 3 personer inkl. dig selv.

For at sikre god afstand planlægger Movia alle ture, så det ikke er muligt at sidde på forsædet. Chaufføren er blevet bedt om at afvise kunder, der ikke ønsker at efterleve chaufførens anvisninger.

 

OBS: For at reducere smittespredning med Corona virus er det midlertidigt ikke muligt at betale med kontanter, når du kører med flextur.

Det betyder, at du skal bestille dine flexture på internettet via bestillingssiden movia.flextrafik.dk, hvor betalingen sker med betalingsskort. 

Hvis du har behov for det, kan du få en pårørende til at hjælpe dig med at oprette dig som kunde og bestille ture for dig. Du er også velkommen til at søge hjælp hos Movias medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med oprettelse og bestilling. 

Du kan finde mere information om, hvordan du bestiller m.m. under menuen flextur. Her kan du også finde vores videoer, som guider dig igennem oprettelse, bestilling og afbestilling. 

Vi beklager de gener det medfører.