Spring menu over

Det koster flexhandicap

Prisen for kørsel med flexhandicap svarer til kørsel med den traditionelle kollektive transport
En tur med flexhandicap koster 24 kroner for de første 5 km, svarende til en 2 zoners kontantbillet med bus, tog eller metro.

Kører du længere end 5 km, så koster turen 2,40 kr./km op til de første kørte 40 km. Hver kilometer udover 40 km. koster 1,20 kr./km. Du får altid oplyst prisen for din tur med flexhandicap ved bestilling, og du betaler kun for de direkte antal km. fra A til B.

Årligt medlemsabonnement
For kørsel med flexhandicap, skal du betale en årlig medlemsbetaling på 300 kr. Medlemsabonnementet dækker administrative udgifter til 104 ture pr. kalender år fra d. 1. januar til d. 31. december. Tilmeldes du senere på året tilpasses dine antal af ture, og du betaler kun medlemsabonnement for de måneder, der er tilbage af året. 

Ledsagere
Hvis du skal have en ledsager med på din tur, skal du altid oplyse dette, når du bestiller din tur. Du kan have op til to ledsagere med pr. tur, der hver koster 50 pct. af turens pris. Du skal være opmærksom på, at din ledsager ikke selv må være medlem af flexhandicap eller have brug for hjælpemidler.

Kør gratis med Movias servicebusser
Når du er medlem af flexhandicap kan du køre gratis med Movias servicebusser i de kommuner, hvor busserne kører. Alle servicebusser har ramper til kørestole med indstigning i gadeniveau, og chaufføren hjælper dig med at komme ind og ud.
For at få et servicebuskort, skal du indsende et pasfoto til Flextrafik. Kortet skal fornyes hvert år til januar ved henvendelse til Flextrafiks administration.

Oversigt Servicebusser:

Byområde                  Linje

Ballerup                     834 & 835

Frederiksberg            71, 72 & 74

Glostrup                     847

Køge/Hastrup/Ølby    103

Rødovre                     848

Furesø                       851