Spring menu over

En flextur koster 24 kr. eller 36 kr. for de første 10 km.

Prisen for en flextur afhænger af, hvor du kører, og hvor langt du kører. Kommunerne vælger selv om prisen skal være 24 kr. eller 36. kr. for ture i kommunen. Hvis du krydser en kommunegrænse, er prisen altid 36 kr. I enkelte byer køres der også med by-takst på enten 48 kr. eller 60 kr. for ture, der både starter og slutter i den enkelte by. På dette kort kan du søge på om en adresse er inkluderet i et byområde.

Du vil altid blive oplyst prisen for din flextur inden du godkender din bestilling.

Der er altid inkluderet 10 km i prisen, derefter koster det 6 kr. pr. km. For flexture på tværs af kommuner stiger kilometerprisen til 12 kr. efter 20 km.

Der gælder særlige priser i disse tilfælde:

  • Når du bestiller online, får du 10 pct. rabat på den samlede pris for turen
  • Børn under 16 år får 50 pct. rabat på den samlede pris for turen. I FAQ'en til flextur kan du læse, hvordan du kan bestille flexture med børnerabat.

Der er nye priser i flextur fra den 15. januar 2023. læs mere her

Priser og hvor du kan køre

Find mere om prisen for flextur i nedenstående kort over kommuner med flextur. Gældende fra 1. november 2022 har Slagelse Kommune Grundtakst 36 kr. og Bytakst 60 kr. i Slagelse by og Korsør by

Flextur til Telefonfabrikken i Gladsaxe Kommune

Det er gratis for alle at køre med flextur til og fra Telefonfabrikken i Gladsaxe Kommune, hvis turen foregår internt i kommunen, og den starter eller slutter ved Telefonfabrikken.

Du skal bruge specialadressen TELEFONFABRIKKEN, når du bestiller.