Julekørsel 2019

Det er stadig muligt at bestille handicapkørsel med flextrafik til julen


Der er traditionen tro stor interesse for at bestille handicapkørsel til juleaften. Telefonerne åbnede for bestilling lørdag 30. november og lørdag fik 2.412 kunder bestilt kørsel med flextrafik til juleaften. Søndag 1. december fik yderligere 2.246 deres bestilling igennem. Det er næsten lige så mange som sidste år.

Vi ved godt, der er kunder og pårørende, som har oplevet at der var meget, meget travlt på telefonerne og er bekymrede for deres transport juleaften, fordi det har været svært for alle at komme igennem. 

Men vi er her, og selvom der har været forrygende travlt - er det ikke mere, end det plejer. Telefonerne har begge dage været åbne fra 8.00-21.00, og vi har samlet indtil videre fået talt med over 4.500 kunder. 

Der er stadig muligt at bestille handicapkørsel til jul de kommende to uger.

I Movia opfordrer vi kunder, der ikke kom igennem i første weekend, til at ringe igen i de kommende uger. Vi gør alt, hvad der er muligt, for at få kørt kunderne ud og hjem til de arrangementer, der er i julen.

Du kan som kunde benytte både julebestillingsnummeret og det sædvanlige 70 26 27 27.


Information tidligere udsendt


Der er i uge 45 udsendt information til alle medlemmer af flexhandicap angående bestilling af julekørsel 2019 (24., 25. og 26. december).

Julebrev til kunder som skal benytte liftbil og/eller trappemaskine. Der kunne bestilles kørsel allerede fra lørdag den 30. november 2019. Læs julebrevet her

Julebrev til kunder som kan sidde i en almindelig personbil. Der kunne bestilles kørsel allerede fra søndag den 1. december 2019. Læs julebrevet her

Der er særlige regler for Flextur i julen. Læs reglerne her