Spring menu over
Billede af ældre dame med rollator, som går ved flexbilen sammen med en flexchauffør. Foto: Ulrik Jantzen

Cykelløbet Tour de France og flextrafik

Tour de France er en stor begivenhed og forventningen er, at der på løbsdagene 1. og 2. juli 2022 vil være store trafikale udfordringer på Sjælland, som også vil påvirke kørslen i flextrafikken.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Hvis du ønsker en flextur eller tur med flexhandicap 1. eller 2. juli, er det derfor kun muligt at bestille ture til disse dage i Movias kundecenter, ikke via flextrafik selvbetjeningen på hjemmesiden eller i Flextrafik app.

1. og 2. juli er der begrænsninger i kørslen i Flexhandicap (handicapkørselsordningen) i København og Frederiksberg Kommune. I nogle områder, er der helt lukket. Andre områder forventes at være stærkt, trafikalt påvirket pga. cykelløb. Vi forsøger at planlægge din tur, hvis du skal til: barnedåb, bryllupper, vielser, begravelse eller runde fødselsdage til eller fra adresser i de to kommuner.

2. juli vil flextur være helt lukket for bestillinger i Roskilde, Lejre, Holbæk, Odsherred, Kalundborg og Slagelse kommuner, det vil sige på dagen, hvor 2. etape af Tour de France køres. I Flexhandicap (handicapkørselsordningen) forsøger vi at planlægge din tur, hvis du skal til: barnedåb, bryllupper, vielser, begravelse eller runde fødselsdage.


Du kan ringe til Movias kundecenter på tlf. 70 26 27 27 fra på onsdag den 22. juni 2022, hvor medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig med at undersøge, om vi kan køre den tur du ønsker.