Vi tester
nyt parkér-og-rejs-koncept i Danmark

Flere bliver bilejere, og det kan mærkes på vejene, hvor trængslen vokser. Mange spilder tid i bilkøer til og fra arbejde. Rundt om i verden har parkér-og-rejs-løsningen vundet frem, men i Danmark mangler vi endnu at finde det rigtige koncept. Parkér-og-rejs er et tilbud til dig, der gerne vil bruge bilen eller cyklen direkte til stationen og derfra bruge pendlertiden på at nyde, at andre sørger for, at du kommer frem.  

 

Stationer

Stationer med parkér-og-rejs

Parkér-og-rejs tilbyder dig

Reserveret parkeringsplads: Hvis du pendler fra Dronningmølle, Helsinge, Hårlev, Svinninge eller Vallø stationer, får du som medlem af parker-og-rejs-ordningen stillet en parkeringsplads til rådighed. Vil du være sikker på en parkeringsplads, kan du bestille et p-kort til reserveret parkering ved at skrive til parkerogrejs@moviatrafik.dk. Der er et begrænset antal p-kort på hver station, så det er først til mølle.

Transportrådgivning: Få gode råd og rådgivning om den billettype, der passer bedst til dig samt overblik over din transporttid og dine omkostninger ved at rejse med bil, kollektiv transport eller cykel. Vi hjælper dig også med at finde den letteste måde at komme frem med kollektiv transport på.

Nyt fra stationen: Vi sender dig løbende nyheder fra din parkér-og-rejs-station, og du kan også følge med i erfaringerne fra de andre parker-og-rejs stationer. Vi vil også gerne kunne stille dig et par spørgsmål, hvis du har lyst til at dele dine erfaringer med os.

Bonus: På nogle stationer er der ventefaciliteter, pakkeboks, gode indkøbsmuligheder mm. Se tilbuddene på din station ved at klikke på den station, du vil benytte.

Læs mere

Dit bidrag til parkér-og-rejs

Vi har brug for dine forslag og idéer til, hvordan vi gør det nemt at rejse med kollektiv transport i kombination med at køre i bil eller cykel til og fra stationen. Din mening om, hvad der virker og virker knap så godt, er også et vigtigt bidrag i vores arbejde med at udvikle parkér-og-rejs-løsninger på mange flere stationer end de seks, der er udvalgt til forsøget.  

Du kan skrive til os på parkerogrejs@moviatrafik.dk, alle input og kommentarer er meget velkomne.

Læs mere
Meld dig til

Meld dig til parkér-og-rejs

Med Movias parkér-og-rejs-koncept får du egen parkeringsplads på udvalgte stationer, så du er sikker på, at du altid kan komme af med bilen. Parkeringspladsen stilles gratis til rådighed. Har du cykel, har vi sørget for, at der er ordentlig cykelparkering. Alt, du skal gøre, er at tilmelde dig Movias parkér-og-rejs-panel ved at sende en mail til: parkerogrejs@moviatrafik.dk

Vi skal bruge dit navn, din adresse, dit telefonnummer og den station, du ønsker at rejse fra. Vi tester det nye parkér-og-rejs- koncept fra seks forskellige lokaltogsstationer rundt om på Sjælland. Du skal deltage i forsøget i minimum tre sammenhængende måneder. Men du behøver ikke rejse på denne måde hver dag.

Læs mere

Hvor vil du rejse fra?

Klik på den station, hvor du vil stå på lokaltoget. Så kan du læse om alle stationens faciliteter.

  • Dronningmølle
  • Helsinge
  • Hårlev
  • Svinninge
  • Vallø
  • Ølsted
Læs mere

Parkér på Dronningmølle St.

P-pladser: 30

Reserverede parkeringspladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4

Cykelparkering: ca. 20

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tjek-ind-standere: Placeret nær skinnerne

Indkøbsmuligheder: Ja

Se kort over Dronningmølle St.
Læs mere

Nær Dronningmølle St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Dronningmølle St. har du mulighed for at klare dine daglige indkøb i den nærliggende Netto.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der mulighed for café-/restaurantbesøg, eller du kan få take away med hjem fra de spændende, lokale spisesteder.

Hvis du ikke er blevet mættet af de naturskønne oplevelser på din togtur, har du muligheden for at dyppe tæerne ved smukke Dronningmølle Strand efter din arbejdsdag.

Læs mere

Parkér på Helsinge St.

P-pladser: 20

Reserverede parkeringspladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4 

Cykelparkering: ca. 75 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur og ventesal. Ventesalen er åben på hverdage fra kl. 5:40-15:00

Tjek-ind-standere: Placeret nær skinnerne

Indkøbsmuligheder: Ja

Læs mere

Nær Helsinge St.

Når du benytter Parkér-og-Rejs på Helsinge St., har du alle dagligdagens gøremål lige ved hånden. På få minutter er du ved den nærmeste Rema 1000 eller Netto, hvor du kan klare dine dagligvareindkøb.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der adskillige muligheder for take away eller restaurantbesøg inden for fem minutters gang.

I nærheden af Helsinge St. kan du også gå på apoteket, og der er et væld af spændende butikker langs handelsbyens charmerende butiksstrøg.

Læs mere

Parkér på Hårlev St.

P-pladser: 65 

Reserverede parkeringspladser til deltagere parkér-og-rejs: 3 

Cykelparkering: 75 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur samt ventesal

Tjek-ind-standere: Ja, nær informationsskærm. 

Pakkeboks: Ja

Indkøbsmuligheder: Ja

Se kort over Hårlev St.

Læs mere

Nær Hårlev St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Hårlev St., har du mulighed for at klare dine dagligvarekøb i den nærliggende Fakta eller hente dine forsendelser i pakkeboksen på stationen.

Hvis aftensmaden skal være nem, kan du få take away hos Hårlev Pizza & Grill eller spise på Restaurant Hårlev Kro.

Læs mere

Parkér på Svinninge St.

P-pladser: 20

Reserverede p-pladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4

Cykelparkering: 16 pladser

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tryk-for-stop: Ja, tryk-for-stop-knap forefindes ved informationstavlerne

Tjek-ind-standere: Ja, ved informationsstander

Læs mere

Nær Svinninge St.

Når du benytter parkér-og-rejs ved Svinninge St., har du mulighed for at klare dine daglige indkøb i den nærliggende Aldi, Rema 1000, Netto eller Super Brugsen.

Du har desuden mulighed for at fylde brændstof på bilen på den lokale Circle K servicestation eller lade el-bilen op på den nærliggende Clever lade-station.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der mulighed for take away ved Bella Capri Pizzeria & Restaurant.

Læs mere

Parkér på Vallø St.

P-pladser: 11

Reserverede p-pladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4 

Cykelparkering: 20 pladser

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tryk-for-stop: Ja, tryk-for-stop-knap forefindes ved informationstavlerne nær skinnerne

Tjek-ind-standere: Ja, ved informationstavlerne nær skinnerne 

Se kort over Vallø St.

 

Læs mere

Nær Vallø St.

Når du benytter Parkér-og-rejs på Vallø St., har du en masse skønne naturoplevelser i vente.

Udover at nyde sydkystens smukke landskab på din rejse i lokaltoget, har du mulighed for at besøge naturskønne Vallø Slotspark i forlængelse af din rejse evt. ved at bestille en Plustur. Bemærk, at Plustur skal bestilles to timer før.

 

Læs mere

Parkér på Ølsted St.

P-pladser: 10

Cykelparkering:  25 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tjek-ind-standere: Placeret ved sporet

Indkøbsmuligheder: Ja

Se kort over Ølsted St.

Læs mere

Nær Ølsted St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Ølsted St., har du mulighed for at få ordnet dine daglige indkøb og/eller benytte pakkeboksen i den nærliggende Super Brugsen.

Du kan desuden tanke bilen på den nærliggende OK tankstation og nyde aftensmaden fra det lokale pizzeria eller skønne Ølsted Kro & Hotel.

Hvis ikke du har mulighed for at køre i bil eller tage cyklen, kan du komme til Ølsted St. med bus 320R eller bus 322. Bussen holder lige ved Ølsted St. på rutebilstationen.

Læs mere
Billet til togrejsen

Billet
til togrejsen

Billetguide På DOT - Din Offentlige Transport - kan du få hjælp til at vælge det bedste billetprodukt alt efter, hvor meget og hvor langt du rejser (indsæt link).

Pendlertjek Se, hvad du kan spare af penge og CO2, og hvor mange ekstra kalorier du kan brænde af, hvis du lader bilen stå.

Pendler20 Pendler20 er det nye pendlerkort til dig, som pendler 2-3 dage om ugen på samme strækning. Med Pendler20 får du 20 valgfrie rejsedage, som du kan bruge frit, og én ad gangen, inden for 60 sammenhængende dage på den strækning du har valgt.