Undgå trafikpropper, P-afgifter og vejvrede

Kender du følelsen af at sidde fast i endeløse køer på vej til og fra arbejde? Flere af os bliver bilejere, og det kan mærkes på vejene. Køkørsel og trafikpropper er blevet hverdag.  

Når du lader bilen stå på stationen og hopper på toget, behøver du ikke at bekymre dig om p-afgifter og p-pladser. Som en ekstra bonus er du med til at passe på klimaet.

Stationer

Stationer med parkér-og-rejs

Dine fordele med parkér-og-rejs

Reserveret parkeringsplads: Som deltager i Parkér-og-rejs er der reserveret en parkeringsplads til dig på stationen. Du kan bestille et p-kort til de reserverede p-pladser, skriv til  parkerogrejs@moviatrafik.dk, så får du tilsendt p-kortet. Der er et begrænset antal, så skynd dig at melde dig til.P-kortet er gyldigt i tre måneder.

Transportrådgivning: Du får rådgivning om, hvilken billettype der passer bedst til dine rejsevaner sammen med et overblik over din transporttid og prisen på at rejse med bil, kollektiv transport eller cykel. Vi hjælper dig også med at finde den letteste måde at komme frem med kollektiv transport på.

Nyt fra stationen: Vi sender dig løbende nyheder fra din parkér-og-rejs-station, og du kan også følge med i erfaringerne fra de andre parker-og-rejs-stationer. Vi vil også gerne stille dig et par spørgsmål om dine erfaringer med parkér-og-rejs.

Bonus: På nogle stationer er der ventesal, pakkeboks, gode indkøbsmuligheder m.m. Se tilbuddene på din station ved at klikke på den station, du bruger.

 

Vær med til at forbedre parkér-og-rejs

Vi har brug for dine forslag og idéer til, hvordan vi gør det nemt at rejse med kollektiv transport i kombination med at køre i bil eller cykel til og fra stationen. Din mening om, hvad der virker og virker knap så godt, e vigtig viden for os i arbejdet med at udvikle parkér-og-rejs-løsninger på mange flere stationer.   

Skriv til os på parkerogrejs@moviatrafik.dk

Meld dig til

Meld dig til parkér-og-rejs

Med Movias parkér-og-rejs-ordning får du din egen parkeringsplads, så du er sikker på, at du altid kan komme af med bilen. Parkeringspladsen er gratis for dig som deltager i parkér-og rejs. Hvis du cykler til stationen, tilbyder vi god cykelparkering.

Tilmeld dig her: parkerogrejs@moviatrafik.dk.

Skriv dit navn, adresse, telefonnummer og den station, du vil rejse fra. Du kan vælge mellem seks Lokaltog-stationer på Sjælland. Du skal deltage i forsøget i tre sammenhængende måneder, men du behøver ikke at bruge parkér-og-rejs hver dag.

Hvor vil du rejse fra?

Klik på den station, hvor du vil stå på lokaltoget. Så kan du læse om alle stationens faciliteter.

Parkér på Dronningmølle St.

P-pladser: 30

Reserverede parkeringspladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4

Cykelparkering: ca. 20

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tjek-ind-standere: Placeret nær skinnerne

Indkøbsmuligheder: Ja

Nær Dronningmølle St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Dronningmølle St. har du mulighed for at klare dine daglige indkøb i den nærliggende Netto.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der mulighed for café-/restaurantbesøg, eller du kan få take away med hjem fra de spændende, lokale spisesteder.

Hvis du ikke er blevet mættet af de naturskønne oplevelser på din togtur, har du muligheden for at dyppe tæerne ved smukke Dronningmølle Strand efter din arbejdsdag.

Parkér på Helsinge St.

P-pladser: 20

Reserverede parkeringspladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4 

Cykelparkering: ca. 75 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur og ventesal. Ventesalen er åben på hverdage fra kl. 5:40-15:00

Tjek-ind-standere: Placeret nær skinnerne

Indkøbsmuligheder: Ja

Nær Helsinge St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Helsinge St., har du alle dagligdagens gøremål lige ved hånden. På få minutter er du ved den nærmeste Rema 1000 eller Netto, hvor du kan klare dine dagligvareindkøb.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der adskillige muligheder for take away eller restaurantbesøg inden for fem minutters gang.

I nærheden af Helsinge St. kan du også gå på apoteket, og der er et væld af spændende butikker langs handelsbyens charmerende butiksstrøg.

Parkér på Hårlev St.

P-pladser: 65 

Reserverede parkeringspladser til deltagere parkér-og-rejs: 3 

Cykelparkering: 75 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur samt ventesal

Tjek-ind-standere: Ja, nær informationsskærmen 

Nærboks: Ja

Indkøbsmuligheder: Ja

Se kort over Hårlev St.

Nær Hårlev St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Hårlev St., har du mulighed for at klare dine dagligvarekøb i den nærliggende Fakta eller hente dine forsendelser i pakkeboksen på stationen.

Hvis aftensmaden skal være nem, kan du få take away hos Hårlev Pizza & Grill eller spise på Restaurant Hårlev Kro.

Parkér på Svinninge St.

P-pladser: 20

Reserverede p-pladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4

Cykelparkering: 16 pladser

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tryk-for-stop: Ja, tryk-for-stop-knap findes ved informationstavlerne

Tjek-ind-standere: Ja, ved informationsstanderen

Nær Svinninge St.

Når du benytter parkér-og-rejs ved Svinninge St., har du mulighed for at klare dine daglige indkøb i den nærliggende Aldi, Rema 1000, Netto eller SuperBrugsen.

Du har desuden mulighed for at fylde brændstof på bilen på den lokale Circle K servicestation eller lade el-bilen op på den nærliggende Clever lade-station.

Hvis aftensmaden skal være nem, er der mulighed for take away ved Bella Capri Pizzeria & Restaurant.

Parkér på Vallø St.

P-pladser: 11

Reserverede p-pladser til deltagere i parkér-og-rejs: 4 

Cykelparkering: 20 pladser

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tryk-for-stop: Ja, tryk-for-stop-knap findes ved informationstavlerne nær skinnerne

Tjek-ind-standere: Ja, ved informationstavlerne nær skinnerne 

Se kort over Vallø St.

 

Nær Vallø St.

Når du benytter Parkér-og-rejs på Vallø St., har du en masse skønne naturoplevelser i vente.

Udover at nyde Sydkystens smukke landskab på din rejse i lokaltoget, har du mulighed for at besøge naturskønne Vallø Slotspark i forlængelse af din rejse evt. ved at bestille en Plustur. Bemærk, at Plustur skal bestilles to timer før.

 

Parkér på Ølsted St.

P-pladser: 10

Cykelparkering:  25 pladser, alle er overdækkede

Ventefaciliteter: Udendørs læskur

Tjek-ind-standere: Placeret ved sporet

Indkøbsmuligheder: Ja

Se kort over Ølsted St.

Nær Ølsted St.

Når du benytter parkér-og-rejs på Ølsted St., har du mulighed for at få ordnet dine daglige indkøb og/eller benytte pakkeboksen i den nærliggende SuperBrugsen.

Du kan tanke bilen på den nærliggende OK tankstation og nyde aftensmaden fra det lokale pizzeria eller skønne Ølsted Kro & Hotel.

Hvis ikke du har mulighed for at køre i bil eller tage cyklen, kan du komme til Ølsted St. med bus 320R eller bus 322. Bussen holder lige ved Ølsted St. på rutebilstationen.

Billet til togrejsen

Billet
til togrejsen

Billetguide På DOT - Din Offentlige Transport - kan du få hjælp til at vælge det bedste billetprodukt alt efter, hvor meget og hvor langt du rejser.

Pendlertjek Se, hvad du kan spare af penge og CO2, og hvor mange ekstra kalorier du kan brænde af, hvis du lader bilen stå.

Pendler20 Pendler20 er det nye pendlerkort til dig, som pendler 2-3 dage om ugen på samme strækning. Med Pendler20 får du 20 valgfrie rejsedage, som du kan bruge frit, og én ad gangen, inden for 60 sammenhængende dage på den strækning, du har valgt.