Ta’ smiley-bussen til festivalen ’Lindholm i Spil’

17-09-2018
 

Bus 701 fra Pandebjergvej til Lindholmcenteret er indtaget af smileys. Det sker som led i markeringen af festivalen Lindholm i Spil, som løber af stablen 20.- 22. september. For Guldborgsund Kommune og Movia handler det om at vise borgerne, at bussen kan bruges til at komme ud til de mange gode oplevelser, kommunen byder på.

 
 

Bus 701 er i øjeblikket indtaget af smileys. Bussen kører direkte til festivalen Lindholm i Spil, og skal du til festivalen 20. - 22. september kan du derfor tage bussen og komme i festival-humør på vejen dertil.


Movia og Guldborgsund Kommune har indgået et samarbejde om udsmykningen af bussen for at gøre festivalgængere og andre borgere synligt opmærksomme på, at bussen kan bruges til og fra den gratis festival Lindholm i Spil, som blandt andet indvier Lindescene bag Lindeskovskolen. Lindescenen er det første skridt i de kommende års større byfornyelsesprojekt - Det Vilde Strøg - i Lindholmkvarteret. På festivalen kan man blandt andet deltage i en smiley-workshop.


"Smileyworkshoppen er blot en af mange muligheder for at engagere sig aktivt under festivalen Lindholm i Spil. Der vil være kunstworkshops v. CultHus og lokale kunstnere, trommeworkshops v. Guldborgsund Musikskole, Museum Lolland-Falster indsamler og præsenterer eventyr og folkesagn, og områdets børnehaver vil være med til at formidle klassisk musik i børnehøjde med foreningen GENKLANGE - og meget andet. Sammen med Madkulturens madvogn og andre festivaldeltagere kan du lave din egen frokost torsdag, der vil være smagsprøver på lokale retter, og en række af kommunens foreninger inviterer blandt andet til fodbold og parkour. Lørdag aften rundes festivalen af med både Åben Scene og et musikprogram tilrettelagt i samspil med unge fra Guldborgsund - vi glæder os", siger kulturkonsulenterne i Guldborgsund Kommune Julie Damgaard Nielsen og Diana Gerlach, der er tovholdere på festivalen.


"I Movia er vi glade for, at vi sammen med Guldborgsund Kommune kan vise borgerne på Lolland og Falster, at gode oplevelser starter i bussen. Festivalen Lindholm i Spil er et sjovt arrangement, som vi gerne vil være med til at støtte op om" siger Movias kommunikationsdirektør, Camilla StruckmannOm festivalen 'Lindholm i Spil'


Fællesskab, dialog og interaktion er helt centrale nøgleord i både Det Vilde Strøg, de støttede huskunstnerforløb og de øvrige indslag, der præsenteres på 3-dages festivalen 20. - 22. september.


På Lindholmfestivalen vil der være en bred vifte af kulturelle og kunstneriske indslag og aktiviteter, som udvikles i samarbejde med lokale aktører fra Lindholmkvarteret og kommunens kulturaktører såsom Teatret Masken, Musikskolen og andre. Festivalen afholdes for første gang i år.


Læs mere om festivalen på Guldborgsund Kommunes hjemmeside.
Yderligere oplysninger


Movia Kommunikation og Presse på 3613 2010


 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.