MoviaNyt: Mød os på Klimafestival i Valby

03-05-2019
 

Klimafestival: Københavns Kommunes lokaludvalg i Valby sætter fokus på bæredygtig transport og klimavenlige løsninger på Toftegårds Plads fra 5.-11. maj. Vi udstiller Movias første, førerløse bus og byder på spændende fyraftensoplæg og pendlertjek.

 
 

Kom og se Movias første, førerløse bus indefra. Du kan også høre om ny teknologi og grøn mobilitet ved Movias fyraftensoplæg.


Vi står desuden klar klar til at tjekke dine pendlervaner - måske kan du pendle hurtigere, billigere, sundere og grønnere, end du tror?

 

Movias program på Klimafestivalen

Se Movias første, førerløse bus indefra
Søndag 5. maj kl. 14.00 - 17.00 og tirsdag 7. maj kl.15.30 - 18.00  v. Autonomous Mobility og Movia.


Fyraftensoplæg i Klimateltet
Tirsdag 7. maj kl. 17.30: Movias første rute med en førerløs bus  
Torsdag 9. maj kl. 17.30: Elbusserne er her


Pavillon med pendlertjek

Onsdag 8. maj kl. 15.30 -  ca.18.00

Fredag 10. maj kl. 15.30 - ca. 20.00
Måske kan du pendle hurtigere, billigere, sundere og grønnere, end du tror? Sammenlign mellem offentlig transport, cykel og bil. Se åbningstider og hele Klimafestivalens program


 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.