DR Magasinet Penge og prishop for pendlere

30-11-2016
 

PRESSE: Dr.dk har i dag en foromtale af aftenens DR Penge magasinet om Takst Sjælland, hvor man kan læse, at: "Bor man i St. Heddinge og arbejder i Københavns Lufthavn, stiger et månedskort til den strækning med 895 kr. svarende til mere end 10.500 kr. om året."

 
 

Tallet, som DR bruger, er korrekt. Det hører imidlertid også med til tallet, at der er så få pendlere på den strækning, at det ikke har kunnet opfanges i Movias rejsehjemmelundersøgelser. Priseksemplet er et af 13 priseksempler for udvalgte destinationer fra Stevns Kommune til bl.a. Københavnsområdet. Movia har lagt særlig vægt på at udarbejde disse tal til brug for møder om Takst Sjælland med Stevns Kommune.


Pendlere kan allerede nu finde de nye priser, der træder i kraft 15. januar 2017, på dinoffentligetransport.dk

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.