Klippekortet går på pension – giv dine ubrugte klip til et godt formål

29-06-2015
 
 

Når du fra 1. juli i år ikke længere kan benytte klippekort i den kollektive transport i hovedstadsområdet, kan du få pengene for de ubrugte klip og klippekort retur.


Men DSB, Metroselskabet og Movia giver nu passagererne mulighed for, at de i perioden 1. juli til 15. november i stedet kan donere beløbet til et godt formål. De tre trafikselskaber har indgået et samarbejde med Børnehjælpsdagen, der støtter anbragte børn og unge, som bor i plejefamilier eller på børnehjem, og som har til formål at styrke anbragte børn og unges kompetencer samt deres mentale og fysiske robusthed.


Vælger du at donere dine ubrugte klip eller klippekort til Børnehjælpsdagen, vil dit bidrag gå til små og store ting: Alt fra bidrag til transport til og fra fritidsaktiviteter, jule- og sommerarrangementer til store ting, som for eksempel en computer, som mange anbragte børn ellers ikke kan få.


Hvis du ønsker at donere dine ubrugte klip til et godt formål, kan det ske her i opsatte plexiglasbokse:

DSB's billetsalg på Københavns Hovedbanegård og Nørreport Station.


  • I Movias reception på hverdage mellem kl. 8.30-15.30 (fredage dog mellem 8.30 og 14.30) på Gl. Køge Landevej 3 i Valby.
  • I forbindelse med Roskilde Festivalen er der også opsat en boks ved trinbrættet ved Roskilde Station. Efter festivalen vil boksen stå hos:
  • I Metroselskabets reception på hverdage klokken 8-16, Metrovej 5, 2300 København S.

Du kan også donere ubrugte klip og klippekort via klippekort.dk. Her kan du også se, hvordan du kan få pengene for ubrugte klip og klippekort retur.


Efter 15. november 2015 bliver det samlede beløb opgjort og overrakt til Børnehjælpsdagen. Donationerne går ubeskåret til Børnehjælpsdagens arbejde.


Få mere information på www.bhd.dk og www.klippekort.dk eller:

DSB Kommunikation: 24 68 00 00

Movia Kommunikation og Presse: 36 13 20 10

Metroselskabets kommunikationsafdeling: 72 42 49 01

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.