Per Hovmand i Altinget - Derfor skal kommunerne kunne tilbyde Flextrafik

01-09-2016
 

MOVIA NYT: Spændende og informativ læsning i dag i Altinget, hvor Per Hovmand, næstformand i Movia og Trafikselskaberne i Danmark, i et debatindlæg understreger hvorfor Flextur er kollektiv transport.

 
 

Spændende og informativ læsning i dag i Altinget, hvor Per Hovmand, næstformand i Movia og Trafikselskaberne i Danmark, i et debatindlæg understreger hvorfor Flextur er kollektiv transport.


I indlægget påpeger Per Hovmand, at en afskaffelse af kommunernes mulighed for at tilbyde Flextur vil forringe de muligheder, som bl.a. ældre medborgere har i landdistrikterne, for at komme fra A til B.


Læs hele debatindlægget på Altinget

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.