Sådan kører natbusserne, når vi går på sommertid i weekenden

27-03-2020
 

Natten til søndag 29. marts 2020 går vi på sommertid og stiller urene en time frem. Se her hvordan natbusserne kører på Sjælland, når urene bliver stillet en time frem.

 
 

Natten til søndag 29. marts går vi på sommertid. Det vil sige, at søndag 29. marts kl. 02.00 stiller vi urene en time frem til kl. 03.00. Natbusserne stiller imidlertid først om til sommertid, når sidste tur er kørt søndag morgen.


A-busserne i København kører som altid hele natten.


Få opdateret info om din rejse på rejseplanen.dk og dinoffentligetransport.dk

 
Kontaktinformation

Moiva Presse og Kommunikation 36 13 20 10

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.