Ny buskøreplan sikrer bedst muligt sammenhæng mellem bus og tog

30-11-2015
 

Søndag 13. december træder Movias nye årlige køreplan i kraft. Køreplanen er koordineret tæt med DSBs landsdækkende køreplansændring, så der er sikret bedst mulig sammenhæng mellem bus og tog.

 
 

DSBs landsdækkende køreplansændring rummer i år mange ændringer, og dermed får 255 ud af Movias 448 buslinjer rundt om på Sjælland, Møn, Falster og Lolland nye afgangstider. For passagerne kan det betyde, at man enten skal tage bussen tidligere eller senere, end man plejer.


Derfor er det en god idé at undersøge, om der er ændringer på de buslinjer, man normalt bruger. Oplysninger om de nye rejsetider og ruter findes på dinoffentligetransport.dk og rejseplanen.dk.


De største linjeændringer sker i Næstved og Hillerød. I Næstved ruller tre nye buslinjer ud til borgerne i Næstved Øst. Og i Hillerød kommer fire nye buslinjer til at betjene passagerne i Hillerød Vest. Heraf får nogle af linjerne forbindelse med lokaltog mod Hillerød og Frederiksværk.

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.