Flextrafikchauffør tager imod baby på p-plads

17-05-2017
 

MOVIA NYT: I påsken fik Jackie Erdmann en oplevelse udover det sædvanlige, da han var på arbejde som Flextrafik-chauffør. Den formiddag var han nemlig med til at tage imod en lille dreng på parke-ringspladsen på Roskilde Sygehus.

 
 

Jackie har arbejdet som chauffør i Movias Flextrafik i 7 år, men 12. april er en dag, som han vil huske for altid. Efter at have afleveret en passager på Roskilde Sygehus, havde Jackie et par minutters pause for at strække benene, inden han skulle videre til den næste passager. Mens han venter, kommer en bil kørende i fuld fart. Bilens chauffør sætter en højgravid kvinde af foran sygehuset, og skynder sig videre i jagten på en parkeringsplads.


Det bliver hurtigt tydeligt for Jackie, at babyen ikke har tænkt sig at vente med at komme til verden, og at fødslen allerede er gået i gang. Efter et par hektiske minutter står Jackie med den nyfødte dreng i armene og en lettet mor på parkeringspladsen. Familien genforenes kort tid efter, hvor hospitalspersonalet også er ankommet for at hjælpe den ny familie ind på sygehuset.


Derefter ringer Jackie ind til Movias trafikstyring for at fortælle, at han bliver lidt forsinket til den næste kørsel.


Historien om babyen på parkeringspladsen viser flextrafik chaufførerne fra den side, som vi kender dem bedst: handlekraftige og altid parat til at yde en god service. Tak til Jackie for at handle resolut og tillykke til den lille nye familie.

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.