Rejsekortsystemet opdateres fredag 27. til lørdag 28. november 2015

25-11-2015
 

Rejsekortsystemet bliver opdateret i den kommende weekend med nye digitale selvbetjeningsfordele til kunderne. Under opdateringen vil rejsekorts selvbetjeningsside være lukket, og der kan opleves kortvarige udfald på rejsekortlæsere på tog-, lokalbane- og metrostationer. Rejsekortlæserne i busserne er uberørt af opdateringen.

 
 

Så længe selvbetjeningen på rejsekort.dk er lukket kan man ikke selv tanke sit rejsekort op, se sine rejser, bestille eller spærre rejsekort via rejsekort.dk eller tanke op på et betjent salgssted. Skal man f.eks. spærre et rejsekort, skal man derfor kontakte Rejsekort Kundecenter på 70 11 33 33.


Man kan stadig rejse på sit rejsekort, og har man en tank-op-aftale vil ens rejsekort også blive tanket op automatisk, som det plejer. Kunder, der stadig har rejsekort uden tank-op-aftale, skal imidlertid huske at tanke op før torsdag 26. november kl. 16.00 for at være klar til weekendens tur med bus, tog og metro.


Når opdateringen er gennemført betyder det blandt andet, at rejsekortkunderne får flere muligheder for selvbetjening. Eksempelvis vil kunderne fremover kunne se flere detaljer om deres rejser, f.eks. hvilke rabatter, man måtte have fået på rejsen.


Man skal som altid forsøge at checke ind ved påstigning. Hvis check ind ikke er muligt, skal man købe en billet på anden vis, f.eks. via sin mobil og gemme billetten, så kan man efterfølgende kontakte Rejsekort Kundecenter for at få refunderet forskellen mellem billetprisen og prisen for rejsen med rejsekort. Hvis det ikke er muligt at købe en anden billet, vil et gyldigt rejsekort accepteres som rejsehjemmel.


Rejsekort A/S beklager den ulejlighed, som opdateringen skaber for vores kunder


Fakta


Rejsekort A/S har allerede 23. november udsendt en informationsmail til de kunder, der jævnligt bruger deres rejsekort, men endnu ikke har en tank-op-aftale. Man kan finde mere information om opdateringen på rejsekort.dk/systemopdatering. Her kan man læse om, hvad der sker, og hvordan man skal forholde sig i weekenden. Ligesom man kan kontakte Rejsekort Kundecenter på 70 11 33 33.

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.