Thomas Gyldal Petersen i Altinget - Drop de rigide regler og lad kommunerne styrke mobiliteten

27-10-2016
 

Thomas Gyldal Petersen, Borgmester i Herlev og bestyrelsesformand for Movia, kommer i dag med en opfordring i Altinget.

 
 

Thomas Gyldal Petersen har i dag et debatindlæg i Altinget, der sætter spot på det nuværende stramme regelsæt, som sætter grænser for indførslen af højklasset busmateriel.


Højklasset busmateriel indgår som en del af BRT-konceptet. Og BRT giver bedre miljø, kortere rejsetid, mere komfort og større sammenhæng mellem byudvikling og transport.


Læs hele debatindlægget på Altinget.

 
Kontaktinformation
 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.