Kom trygt hjem fra julefrokost med bussen

27-11-2015
 

Lad bilen og cyklen stå og kom sikkert hjem fra julefrokosten med bussen. Movia sætter op til jul ekstra busafgange ind om natten på Sjælland, så du slipper for at tælle genstande eller komme på glatis efter julefesten.

 
 

Natten efter fredag 4., 11, og 18. december sætter Movia en række ekstra regionale og lokale busser ind, så det er muligt både at feste og komme sikkert hjem - også uden for hovedstadsområdet.


I hovedstaden kører natbusserne og A-busserne som altid hele natten.


Lokaltog A/S har desuden indsat ekstra juletog natten efter de tre fredage op til jul.


Selve juleaften 24. december kører busserne i garage fra 17.30-22.00, hvor der traditionelt er meget få passagerer, og hvor buschaufførerne så får mulighed for at nyde julemiddagen.


Tjek din konkrete julekørsel, inden du går ud i kulden på Din Offentlige Transports hjemmeside på dinoffentligetransport.dk/jul, og rejseplanen.dk, hvor du kan se julekøreplanerne for både bus, tog og metro. S-tog og Metro kører i øvrigt som altid natkørsel i weekenderne.

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.