Havnebus øger sejlads mellem Nyhavn og Operaen

25-06-2015
 

Stor efterspørgsel betyder, at havnebusserne nu også vil sejle om lørdagen

 
 

Havnebusserne er populære både blandt københavnere og turister, og den store passagerinteresse betyder nu, at havnebuslinje 993, som sejler i pendulfart mellem Nyhavn og Operaen alle hverdage, nu også vil sejle om lørdagen, hvor efterspørgslen er størst.


Fra lørdag den 27. juni og alle lørdage frem til og med september sejler havnebuslinje 993 således i pendulfart mellem Nyhavn og Operaen med første afgang fra Nyhavn klokken 11 og sidste afgang fra Nyhavn klokken 18.


De tre havnebusser bliver mere populære for hvert år. Havnebusserne har til sammen lidt over en halv mio. passagerer om året, hvoraf størstedelen benytter havnebusserne i sommerhalvåret. De seneste tre år er passagertallet i de tre sommermåneder steget med ca. 10.000 pr. måned. Op til 3500 passagerer benytter havnebusserne om lørdagen i sommermånederne.

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.