Sådan kører natbusserne når sommertiden ophører

28-10-2016
 

MOVIA NYT: Natten mellem lørdag den 29. og søndag den 30. oktober 2016 ophører sommertiden og urene stilles en time tilbage.

 
 

Natten mellem lørdag den 29. og søndag den 30. oktober 2016 ophører sommertiden og urene stilles en time tilbage. Det vil sige, at klokketiden søndag d. 30. oktober kl. 03.00 ændres til kl. 02.00.


Ved overgang til vintertid kører natbusserne efter "ny tid" hele natten. Det vil sige, at alle N-busserne stiller urene inden de kører ud natten til søndag.


A-busserne i København kører, som altid, hele natten.


Husk, at du kan få opdateret trafikinformation på dinoffentligetransport.dk og rejseplanen.dk omkring din tur.

 
Kontaktinformation

Movia Kommunikation og presse
Tlf: 36 13 20 10
Mail: presse@moviatrafik.dk

 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.