Borgere i Ringsted er filmstjerner i nyt spot om offentlig transport

17-01-2019
 

I et nyt biografspot fejres den offentlige transport i Ringsted Kommune. Movia har lavet filmen, der har Ringsteds egne borgere som "stjerner". Filmen er optaget i busser og flextrafik i Ringsted Kommune, og er en del af en række af film, som Movia laver om borgere i den offentlig transport i landets kommuner.

 
 

Movia indrykker filmspottet om den offentlige transport i biografen i Ringsted fra uge 2 til og med uge 5. Med en "stjernebesætning" af lokale borgere og chauffører, viser den lille 30-sekunders film, hvordan den offentlige transport i Ringsted binder kommune og borgere sammen.

I filmen fortæller borgerne deres egne små historier om, hvor de er på vej hen til eller fra hverdagen i Ringsted Kommune.


Det er Trafikselskabet Movia og DOT, der står bag filmspottet, og Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann er overvældet over den positive modtagelse fra borgerne i Ringsted Kommune.

"Det kan godt virke lidt voldsomt, når man tropper op med et filmhold i bus og tog. Men vi er blevet taget virkelig godt imod alle steder. Vi fik indtryk af at Ringsted er en by med et stærkt fællesskab, og derfor håber vi, at der er noget i den korte biografspot, som alle i kommunen kan identificere sig med", siger hun og tilføjer:


"I Movia vil vi gerne sætte fokus på de mennesker, der kører med os, og på deres historier snarere end på systemer og bustyper ".


Movias film om Ringsted er lavet i samarbejde med Ringsted Kommune.


"Vi er meget glade for filmen, fordi den viser, hvordan bus og flextrafik binder hverdagen, fritiden og livet i Ringsted Kommune sammen. Borgernes historier handler om alt det, vi gerne vil give indbyggerne i Ringsted Kommune en velfungerende transport til og fra", siger Henrik Hvidesten, borgmester i Ringsted Kommune.

 

Flere filmspots på vej

Det er ikke kun Ringsted Kommunes borgere, som får glæde af at fortælle deres historier på film. Som del af et pilotprojekt har Movia allerede filmet lignende spots i samarbejde med Holbæk og Hørsholm Kommune.


Senere vil flere kommuner få tilbuddet om en "kommunefilm", som fortæller borgernes egne historier om, hvor de tager hen med den offentlige transport.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus eu posuere diam, ut vehicula nisi. Cras vehicula, massa ut gravida rhoncus, felis nibh aliquam nunc, non bibendum lorem odio euismod magna. Etiam varius a magna sit amet porta. Fusce neque enim, hendrerit sed diam eu, volutpat fermentum elit. Cras lobortis dui ac varius fermentum. Curabitur id consequat elit. Nam magna felis, malesuada quis ullamcorper at, congue venenatis mi.