Borgere i Hørsholm er filmstjerner i nyt spot om offentlig transport

11-01-2019
 

I et nyt biografspot fejres den offentlige transport i Hørsholm Kommune. Movia har lavet filmen, der har Hørsholms egne borgere som "stjerner". Filmen er optaget i busser og flextrafik i Hørsholm Kommune og er en del af en række af film, som Movia laver om borgere i den offentlig transport i landets kommuner.

 
 

Movia indrykker filmspottet om den offentlige transport i biografen i Trommen fra uge 2 til og med uge 5. Med en "stjernebesætning" af lokale borgere og chauffører, viser den lille 30-sekunders film, hvordan den offentlige transport i Hørsholm binder by og borgere sammen.

I filmen fortæller borgerne deres egne små historier om, hvor de er på vej hen til eller fra hverdagen i Hørsholm.


Det er Trafikselskabet Movia og DOT, der står bag filmspottet, og Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann er overvældet over den positive modtagelse fra borgerne i Hørsholm.


"Det kan godt virke lidt voldsomt, når man tropper op med et filmhold i bus og tog. Men vi er blevet taget virkelig godt imod alle steder. Vi fik indtryk af at Hørsholm er en by med et stærkt fællesskab, og derfor håber vi, at der er noget i den korte biografspot, som alle i kommunen kan identificere sig med", siger hun og tilføjer:


"I Movia vil vi gerne sætte fokus på de mennesker, der kører med os, og på deres historier snarere end på systemer og bustyper ".


Movias film om Hørsholm er lavet i samarbejde med Hørsholm Kommune.


"Vi er meget glade for filmen, fordi den handler om meget mere end offentlig transport. Den handler om Hørsholms borgere, og i filmen får vi deres historier om både hverdagen og fritiden. Alt det vi gerne vil give vores borgere en nem transport til og fra", siger Morten Slotved, som er borgmester i Hørsholm Kommune.

 

Flere filmspots på vej

Det er ikke kun Hørsholms borgere, som får glæde af at fortælle deres historier på film. Som del af et pilotprojekt har Movia allerede filmet lignende spots i samarbejde med Holbæk og Ringsted Kommune.


Senere vil flere kommuner få tilbuddet om en "kommunefilm", som fortæller borgernes egne historier om, hvor de tager hen med den offentlige transport.