Julepyntede busser i december

06-12-2018
 

Lokale skoleklasser har dekoreret busser rundt om på Sjælland med julepynt. I december måned lader Movia og busoperatøren Keolis lokale skolebørn pynte udvalgte busser med flettede hjerter, kræmmerhuse og guirlander.

 
 


Julepyntningen er en tradition, og der kommer flere og flere busser med år efter år.

"Det er lokale skoleklasser, som udsmykker bussen med julepynt mens de holder i garagen. Keolis har efterhånden fået initiativet godt spredt godt ud og i Movia er vi meget glade for, at vi på den måde bidrager til julestemningen ude i busserne", siger Movias kommunikationsdirektør Camilla Struckmann.

Passagerne tager altid godt imod julehyggen i busserne.

"Keolis og Movia julehygger for at gøre passagererne ekstra glade i denne højtid, og det er skønt med al den positive respons, vi får fra de glade og overraskede passagerer, når de træder ind i en julepyntet bus", siger Kasper V.K. Carstensen, HR- & kommunikationschef hos Keolis.

Julepynten hænger typisk til juledagene er ovre.

    

 

Fakta om busserne

Udvalgte busser på disse linjer i                                          Linjerne 13, 14, 21,

Hovedstadsområdet er julepyntede:                                    250S og 500S


Udvalgte busser på disse linjer,                                           Linjerne 218, 219, 221,
der kører mellem Roskilde                                                   223, 226, 227, 230R,
og Frederikssund, er julepyntede:                                       315, 316, 317 og 318. 
 

Movia er Danmarks største trafikselskab med mere end 215 mio. passagerer om året på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger og fem Flextrafik-ordninger. Movia er ejet af 45 kommuner og to regioner på Sjælland. I samarbejde med kommuner og regioner rådgiver og planlægger vi kollektiv transport på tværs af bus, lokalbaner og Flextrafik. Den kollektive transport understøtter kommunernes og regionernes visioner for vækst, bosætning, placering af arbejdspladser og mobilitet. Movia bistår kommuner og regioner med at sikre, at den kollektive transport er en attraktiv og miljøvenlig velfærdsservice for borgerne. Movia er en offentlig virksomhed og reguleres af lov om trafikselskaber.